Velkommen til Agitek

Din samarbejdspartner når du skal have udviklet og designet produkter. Vores vision er at levere løsninger hvor der tænkt over detaljen og med fokus på funktionalitet. Vi er kendt for hurtig levering uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Kom i kontakt med os
test
OM OS
Agitek producerer hospitalssenge og løfteudstyr og har derudover en stor omsætning som underleverandør af produkter til slutkunder indenfor butiks- og hotelindretning samt industrikunder.
Underleverandørdelen er et område, som vi fortsat arbejder på at udvide, da et godt produktionsapparat er afgørende for fremstilling af egne produkter.

Hidtil har Agitek fået lavet skærearbejdet hos underleverandører, men indehaver Jean-Paul Bergmann har i 2018 vurderet, at tiden var rigtig til at hente laserskæring hjem, idet vores salg af psykiatrisengen også har spredt sig ud over Danmarks grænser.I fremtiden går vi derfor mere over i at levere totalløsninger, hvor især laserskæring, buk, svejs, maling og montage indgår. Det har vi nu alt sammen in house, så kunderne kan få den komplette løsning hos Agitek.

HEALTHCARE
Den ny psykiatriseng er skabt for at sikre en bedre oplevelse for patienterne samt bedre arbejdsgange for medarbejderne. Den er blevet til gennem et samarbejde mellem patienter og pårørende, medarbejdere, regioner og virksomheder, og resultatet er et mere indbydende, funktionelt og hjemligt design samt en øget oplevelse af tryghed og sikkerhed.
Danish Design Award er en designpris, der er internationalt anerkendt. Den blev bedømt i 11 kategorier fordelt på tre grupper – Business, Individual og Society. Bag prisen står Design Denmark og Dansk Design Center..
Vi er INTERNATIONAL
Agitek leverer ikke kun løsninger til Danmark, i dag er vores Psykiatriseng Resilience solgt til både Sverige, Norge, Island, Finland, Grønland, Færøerne, Holland og Australien. Ud over sengene leverer vi også borde til kontrolrum ud over Danmarks grænser, så vi har også erfaring med kunder på eksportmarkederne.
test

Vores distributører

KONTROLRUM
Hos Agitek har vi mange års erfaring i og producere og levere løsninger til kontrolrum. Det er både til kraftvarmeværker, lufthavne og steder hvor der er overvågningsrum.
INVENTAR
Hos Agitek har vi i mange år lavet inventar til bl.a. butikker, cafeer, restauranter, hotel, museum og lufthavne.
Det sker ofte gennem tæt samarbejde med designere og arkitekter. Så vi er med i meget af processen. Da vi tilbyder alt fra buk, laser, svejsning og maling, har vi mulighed for styre levering, så vi leverer til tiden og i den kvalitet kunden forventer.
test
INDUSTRI
Når dit emne har været igennem vores fiberlaser, er det klar til viderebehandling med det samme, uanset om det er buk, svejsning eller maling. Vi kan være din totalleverandør på opgaven, fra idé og skitse til levering. Vi har et netværk af dygtige samarbejdspartnere så vi tilbyder vi også udvikling af produkter, hvor andre materialer indgår, f.eks. plast, træ m.m.