Totalleverandør på projektet

Når dit emne har været igennem vores fiberlaser, er det klar til viderebehandling med det samme, uanset om det er buk, svejsning eller maling. Vi kan være din totalleverandør på opgaven, fra idé og skitse til levering. Vi har et netværk af dygtige samarbejdspartnere så vi tilbyder vi også udvikling af produkter, hvor andre materialer indgår, f.eks. plast, træ m.m.

Industri
Laserskæring

Med den nyeste teknologi indenfor laserskæring har du uanede muligheder for udskæring af dine plader. Der er flot finish og næsten perfekt præcision..
Vi kan laserskærer i sort stål, aluzink, rustfrit stål- og aluminiumsplader op til 10mm med vores Ermaksan 4 kW fiberlaserskærer.
Pladestørrelse op til 1500×3000 mm..

Vi kan hjælpe med pladebearbejdning ud fra dine specifikationer i de fleste typer metal. Det kan både være små eller store serier.

Kantbukning

Vi kan hjælpe med mange typer kantbuk, alt efter dine behov. Både til overfladeemner som er fine eller de mere grove plader. Vi har meget erfaring med kantbuk, så du er sikret et nøjagtigt og præcist kantbuk på dine emner og det sikrer ensartet buk og finish. Vi bukker emner op til 3 meter i bredden og en tykkelse på 5mm.

Industri
Afgratning
Når vi har skåret dit emne på vores laserskærer, sender vi det forbi vores afgrater, så vi fjerner de skarpe kanter og grater. Det sikrer minimal bearbejdningsspor. Så er pladeemnet klar til komme igennem vores pulveranlæg, hvis vi også står for den del, det kan vi nemlig også ved Agitek.
Svejsning
Hos Agitek har vi svejseudstyr til smedeopgaver i stål og rustfri og udfører mange typer af svejsning, så vi kan tilbyde de bedste løsninger til netop dit projekt.
Pulveranlæg
Hos Agitek har vi egen pulveranlæg. Her kan vi hjælpe med mange typer maling, både klar lak, zinkprimer, højglans og vi maler både metal og alu. Vi har mange års erfaring og det sikrer en ensartet og høj kvalitet af lakeringen.
Pulverfilm er ekstremt slidstærkt og kan tilføjes et hav af egenskaber, hvilket giver kunden mulighed for at vælge et malingssystem, som passer til lige netop hans behov.

Men inden maling skal emnerne gøres klar, derfor skal de affedtes.
Når vi påbegynder en opgave for vores kunder, kan det første trin i processen være affedtning af emnet.
Denne affedtning sker ved en speciel form for afvaskning. Her rengøres overfladen for fedtstoffer, og andre urenheder, herefter kan fosfateringsprocessen påbegyndes.

Vi maler ikke kun vores egne produkter, vi er også glade for male andre produkter, så har i brug for hjælp til få malet emner, så kontakt os. Vi maler meget til butiksinventar og har altid de nye populære farver på lager.