Hos Agitek har vi i mange år lavet inventar til bl.a. butikker, cafeer, restauranter, hotel, museum og lufthavne.

Det sker ofte gennem tæt samarbejde med designere og arkitekter. Så vi er med i meget af processen. Da vi tilbyder alt fra buk, laser, svejsning og maling, har vi mulighed for styre levering, så vi leverer til tiden og i den kvalitet kunden forventer.

Køjeseng – Pullmanseng

Agitek har udviklet en pullmanseng, som er solgt meget til vandrehjem og hoteller. Den kan leveres med nedfældbar sengehest. Vi har mulighed for lave den i de farver som passer til Jeres indretning, og kan tilbyde tilbehør, såsom stige og madras.

Hævesænkebord

Vi tilbyder mange løsninger af borde med hævesænkefunktion. Vi laver dem på mål efter Jeres ønske og i den farve som passer til netop dit projekt. De steder vi i dag hjælper med hævesænkeborde er til opbygning i varebiler, det kan være fiberbiler. Kontorindretning med standard stel, eller den smarte væghængt model. Vi har meget erfaring i specialborde til kontrolrum og overvågningsrum, men også borde til bl.a. laboratorier.
Inventar
Inventar
Inventar

Løftesystemer efter opgave

For nogle år siden leverede vi en løsning til ca. 100 biler til politiets fotovogne ATK, så det kan være indenfor alle brancher hvor der behov for specialopgaver.

Skydebaner har også haft glæde af vores erfaring inden for hævesænk løsninger.

Vi har selv udviklet et løftesystem til vores sengevender, som bruges til vores Psykiatriseng Resilience.

Har du en ide eller opgave du ønsker hjælp til så kontakt os, så vi sammen kan finde en løsning.